Gebruik je intuitie: hoe kies je je chakrakleur voor dit moment
13 juli 2023 

Gebruik je intuitie: hoe kies je je chakrakleur voor dit moment

Welkom bij Zuci Infusions!

In deze blog gaan we jou leren hoe je intuïtief de juiste chakra kleur en bijpassende Zuci-Infusions kunt kiezen om jouw energie in balans te brengen. Zuci-Infusions zijn zorgvuldig samengesteld om jouw chakra's te ondersteunen en om jouw lichaam en geest te helpen ontspannen. Of je nu bekend bent met chakra’s of niet, je kan Zuci-Infusions chakrathee altijd drinken.

Het beste is om je keus te maken op gevoel.

Je hoofd heb je daarbij dus niet nodig. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een keus op gevoel te maken. Daarom geven we je hier een stappenplan om je intuïtieve keuze te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze blog je zal helpen om de juiste keuze te maken.

Stap 1: Ontspan en centreer jezelf.

Het is belangrijk om jezelf te centreren voordat je begint met het kiezen van jouw chakra kleur en bijpassende Zuci-Infusions. Bij Zuci-Infusions geloven we in de kracht van ontspanning en ademhaling om jouw intuïtie te vergroten. Adem diep in en uit en richt je aandacht naar binnen. Zo kun je jouw intuïtie beter laten spreken en de kleur en infusie kiezen die het beste bij jou passen.

Stap 2: Visualiseer de chakrakleuren voor terwijl je jezelf ontspant.

Ook visualiseren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als dat voor jou ook geldt, kijk dan naar de kleuren op de verpakking. De chakra kleuren zijn: Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Paars en Wit. Wij hebben nog extra kleuren, die passen bij chakra's, die wat onbekender zijn. De kleuren daarvan zijn: Grounding terra, Peaceful green, Loving pink, Truthful blue, Cheerful geel. Besteed aandacht aan de kleuren die jou het meest aanspreken en die jou een goed gevoel geven. Vertrouw erop dat je mind je de kleur laat zien die op dit moment belangrijk voor je is.

Vind je dit lastig? Sommige mensen kunnen voelen welke kleur de aandacht vraagt, op de manier van de foto hierboven. Hoe je dat doet, leer ik je tijdens de Soul Identitiy dag, klik HIER voor meer informatie.

Stap 3: Kies jouw chakra kleur.

Op basis van jouw visualisatie kun je nu jouw chakra kleur kiezen en de daarbij passende melange selecteren. Deze kleur kan op een ander moment van de dag of morgen anders zijn dan nu. 

Stap 4: Geniet van jouw Zuci-Infusions.

Nu je jouw chakra melange hebt geselecteerd, is het tijd om te genieten van jouw thee. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van de smaak en geur van jouw Zuci-Infusions. Laat de kruiden hun werk doen en jouw chakra's ondersteunen. 

Conclusie:

Het kiezen van de juiste chakra kleur en bijpassende Zuci-Infusions is een intuïtief proces dat jou kan helpen om jouw lichaam en geest in balans te brengen. Herhaal deze vier stappen dan ook altijd wanneer je Zuci gaat drinken. Bij Zuci-Infusions geloven we in de kracht van kleuren en kruiden om jouw chakra's te ondersteunen en om jouw welzijn te verbeteren. We hopen dat deze blog je heeft geholpen om de juiste keuze te maken en dat je kunt genieten van onze heerlijke kruideninfusies.

Veel drinkplezier!


 

Over de schrijver
Reactie plaatsen